Prijatelji, Hvala ker se vedno tako vztrajno zbirate in svoj čas namenite podpori in boju za pravično državo – za državo kjer bo pravo tudi pravično. Res je, da imamo državljani in državljanke veliko osebnih tegob, ki nas vsakodnevno bremenijo. In zaradi njih ne vidimo kako nas naša ljuba Slovenija potrebuje.

Država se pogreza v rdeče blato korupcije klientelizma. Vse bolj postaja država naših in onih drugih. Čas je da temu naredimo konec Slovenija potrebuje ljudi, ki ne gledajo le na partijske ali osebne interese ampak jim je pomembnejše skupno dobro. Potrebuje ljudi kot so slovenski osamosvojitelji -  potrebuje ljudi, ki jim ni mar samo za lastne privilegije.

Slovenija potrebuje ljudi, ki jo imajo radi in, ki so pripravljeni zanjo marsikaj pretrpeti, tudi biti po krivici zaprt. Kot sta danes zaradi montiranega političnega procesa Tone Krkovič in Janez Janša.

Ravno zato sem tudi jaz tukaj zato ker me bolijo krivice, ker mi je mar za našo Slovenijo. Zato ker vem, da me država potrebuje. Zavedam se, da so v naši državi kršene človekove pravice in da se vsak dan dogajajo nove.

Le te se dogajajo vsem okoli nas. Pa vendar ali ni najhujša ta krivica, ko nič krivi otroci zaradi krivične obsodbe ostanejo brez mame ali očeta?

Ravno ta grozna krivica se je tukaj zgodila, tako Žanu in Niki, kot še hujša malima Črtomirju in Jakobu.

Kot mamo malčkov me to boli in vem da tega ne smemo več dopustiti. Saj če bo šlo tako naprej so lahko jutri tudi moji ali vaši otroci brez mame, očeta. Zgodba in obsodba Janeza Janše je lahko že jutri zgodba vseh nas.

Režiserjem te pošastne igre moramo pokazati in dokazati, da nas ne bodo prestrašili in da želimo temu narediti konec. Prepričani smo, da je še upanje za nas za naše otroke le dovolj vztrajni moramo biti. Na dolgi rok namreč vedno zmaga pravica in ljubezen.

Prijatelji prepričana sem, da je še upanje za nas in za našo lepo Slovenijo – To upanje se zrcali v ljudeh kot je JANEZ JANŠA!

Zakaj vem da je temu tako, da Slovenija to potrebuje?. Ker je Janeza Janša v svetu znan kot uspešen, pošten in verodostojen politik. In ne samo, da je bil eden ključnih osamosvojiteljev.  Bil je edini predsednik vlade, katerega vlada je imela proračunski presežek.

 Lahko kaj takega rečemo za bodočo evropsko komisarko ga. Bratušek ali Mira Cerarja?

Ne, ne moremo. Lahko pa v svojem imenu obljubim, da bom storila vse kar je v moji moči,  da državo v bodoče ne bodo vodile instant stranke za enkratno uporabo in ljudje, ki ne znajo drugega kot poslušat strice pri ohranjanju njihovih privilegijev in za ta namen izčrpavati državo na škodo poštenih in delavnih državljanov.

Še se bomo borili: Za NAS, za naše otroke, za Toneta Krkoviča, za Janeza Janšo in za SLOVENIJO!