Dragi prijatelji, danes je Janez Janša že _131_ dan v zaporu. Kdor je z njim, se počuti ogroženega, ker je lahko že danes ali jutri krivično obsojen za dejanja, katere ni storil, zato se upravičeno sprašujemo, kdaj bodo v Sloveniji, spoštovane človekove pravice ?

Ob razglasitvi samostojne Slovenije, je dr. Bučar v svojem govoru povedal, da se je z razglasitvijo »Samostojnosti in neodvisnosti, končala državljanska vojna«. Danes po 22 letih pa se sprašujemo ali se je res, saj so nasprotniki osamosvojitve, sprli ljudstvo in vanj vnesli sovraštvo, opozicijskega voditelja Janeza Janša, pa brez dokazov, obsodili in zaprli, da bi se ga rešili iz političnega prostora.

Članek dr. Lukšiča, razkriva kako delujejo komunisti. Njegov citat;
»Ni pomembno, iz katere stranke je kdo, samo da ni iz stranke Janeza Janše. Dokler Janša ni bil glavni igralec, je bilo pomembno, da ni bil iz cerkvene stranke.«. NEZASLIŠANO, kako  globoko se  levica  spušča, da bi obračunala z drugače mislečimi.

To je tudi  povod, da so se Slovenska jadra začela zapirati, ker v državi v kateri ni možno pričakovati svobode in spoštovanje človekovih pravic, ne deluje gospodarstvo, politika je sovražna do državljanov, institucije ne delujejo, zato še danes velja pregovor, da je na sodišču toliko pravice, kot v gnojnici medice!

O kršenju človekovih pravic v Sloveniji, so že seznanjene evropske države, saj so v Pragi 10. julija 2014, sprejele Evropsko Platformo spomina in vesti, katera obsoja politično pravosodje v Sloveniji, povezano s preteklostjo. V izjavi pa so navedli, da je bil nekdanji predsednik vlade in sedanji vodja opozicije Janez Janša, politični zapornik že leta 1989. Ponovno je obsojen na podlagi montirane obsodbe in poslan v zapor tik pred državnozborskimi volitvami 13. 07. 2014 in dodajam, ker se je levica bala njegove zmage.

V nadaljevanju članice Platforme ugotavljajo, da so nekdanji člani komunističnega sodstva, ki so odgovorni za kršenje človekovih pravic, trenutno na ključnih položajih v sodstvu, zato mednarodno javnost pozivajo k pozornosti na posledice pomanjkanja obsodbe komunističnih hudodelcev v Evropi in Sloveniji.

Spoštovani! Če se ne bomo uprli, politično montiranim procesom, vladavine prava ni mogoče pričakovati, ljudstvo bo razdvojeno in nima perspektive.

Zaključek je samo eden! Državo naj vodijo ljudje, kateri so bili borci za samostojno Slovenijo in taki so še danes. To so tisti,  kateri so se zanjo borili in  še danes ponosno stojijo pod slovensko zastavo in s srcem pojejo Slovensko himno, in tisti katerim ni vseeno, kam plove država, zato mora  biti Janez Janša takoj oproščen in izpuščen, da bomo z njim lahko zadihali v pravni  in svobodni Sloveniji.

Svoboda Janezu Janša, in iskrena podpora, njegovi družini !

Svoboda Tonetu Krkoviču,

Svoboda Sloveniji