Te dni se spominjamo vseh bližnjih, ki so se tako ali drugače poslovili od nas. Premnogim je bilo življenje vzeto, ukradeno, uničeno v imenu zla, ki v Sloveniji še ni spoznano kot tako in ki ga premnogi častijo. Te dni je grobnico jugoslovanskega zla, grobnico zločinca Josipa Broza, obiskala uradna delegacija podmladka ene od slovenskih koalicijskih strank. Ni šlo za kakšne nostalgike, ki bi se spominjali svoje mladosti ali lažnega blagostanja, temveč za podmladek stranke SD, ki se zločinca Josipa Broza osebno ne spominja. Lahko bi rekli, da so obiskali le ikono, ki so jim jo v oboževanje dali njihovi slepi predniki.

Morda je marsikdo med nami to delegacijo na Dedinju označil kot neumnost, nesmisel ali kot provokacijo. V resnici pa gre za veliko globlje sporočilo slovenskega levega fašizma, ki še vedno časti ikono zločinca Josipa Broza, ki še vedno sistematično preprečuje odkrivanje zločinov Udbe in še vedno sistematično krši človekove pravice, posebej tistim, ki se temu zlu upirajo.

Zato nas ne čudi, da obstaja povezava med častilci ikone zla, med častilci zločinca Josipa Broza in mržnjo do tistih, ki si prizadevamo za demokracijo. Častilci zločinca in morilca Josipa Broza Tita nas zmerjajo s skrajno desnico. To počnejo zagovorniki diktature, nekdanji njeni biriči pa se še vedno izživljajo nad Janezom Janšo, ki ni storil nič drugega razen tega, da je rekel levemu fašizmu odločen NE.

V imenu zla še vedno sodi tole sodišče. Na sodbe cinično napiše, »Sodba v imenu naroda«. To niso sodbe v imenu naroda, temveč sodbe v imenu zla. Temu zlu se moramo upreti. Upreti se moramo lažem, pritiskom, diskriminaciji. Upreti se moramo nosilcem teme in propada. Slovenski narod ima zdrave korenine, a kraljestvo zla, ki ga je zasadilo komunistično sovraštvo, je tisto, ki nam ne da dihati. Ki uničuje naše gospodarstvo, uničuje socialo, uničuje pravičnost in uničuje vero v prihodnost. Za vsako ceno želi uničiti upanje, vero, ljubezen in širiti zgolj sovraštvo in nestrpnost. Z očitanjem drugim stvari, ki jih sami počenjajo.

Obisk delegacije Židanovih mladcev na grobu zločinca je posmeh trpljenju Janeza Janše in njegove družine. Je posmeh vsem nam, ki si prizadevamo za strpnost, razumevanje in demokracijo. Ki si prizadevamo za obsodbo nasilja in sovraštva v imenu ideologije in oblasti. Ki si prizadevamo za to, da Kraljestvo zla, ki ga danes predstavljajo stranke kontinuitete, dokončno propade in da zacveti slovenska pomlad.

PREMAGAJMO KRALJESTVO ZLA!

SVOBODA JANEZU JANŠI, SVOBODA TONETU KRKOVIČU, SVOBODA SLOVENIJI!