Zahvaljujemo se vsem Slovencem in ljudem dobre volje, doma, v zamejstvu in v tujini, ki so nam pomagali na tej trnovi poti, ki jo bomo nadaljevali v skladu s sprejetimi sklepi 2. Skupščini Odbora 2014. Hvala tudi vztrajnikoma Fani in Karlu-Jožetu Krajncu iz Švice za poslano pismo podpore, ki si ga lahko preberete v nadaljevanju.

Spoštovani Odbor 2014,

če se ne bi vi tako prizadevali in vsak dan zbirali pred to "hišo sramote" VS, bi bil gospod Janez Janša še v zaporu ali pa mogoče ne več med živimi. Vidimo, da bi ga najrajši utopili v žlici vode, tako jim je na poti, ker je eden od najbolj poštenih slovenskih politikov in prav gospodu Janezu Janši se lahko zahvalimo, da imamo samostojno državo Slovenijo, kajti ravno mi Slovenci v tujini smo sanjali o samostojni Sloveniji, ker nas je bilo sram povedati, da smo iz Jugoslavije, ker je imela "Juga" slab glas in ga še danes ima pa čeprav še niso vsi dali "rajnko Jugo v pozabo!"

Zelo, zelo nas pa žalosti, da je tako malo slovenskih državljanov, ki živijo/mo v tujini, da bi bolj množično podpirali to vašo vztrajnost in Odbor 2014.

Na žalost, v tujini ne organizirajo nobenih protestov, kot smo jih leta 1991, ko smo demonstrirali v Bernu in v Zürichu za samostojno Slovenijo. Pozabili pa smo takrat napisati na transparente za pravično in pravno državo Slovenijo. Žal poznamo še tudi ljudi med nami, ki so  "anti-janšisti" oz. pripadniki prejšnjega režima, v primeru, če se njihov otrok rodi v Švici in ga učijo, da pozdravi nas Slovence z "zdravo" potem vemo koliko je ura. To je žalostno povem pa vam, da boste vedeli, da ni enostavno, ker so ljudje tako zavedeni. "Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si", tako pravi star pregovor.

Dovolj je mojega/našega jamranja. Povem vam lahko samo to, da vas vsak dan spremljamo po TOP TV oz. internetu.

Prisrčna hvala vodstvu Odbora 2014, vsakemu posebej in vsem zbranim, ki vzklikate pred VS.

Radi bi bili z vami, toda nam zdravje ne dopušča, pa upajmo, da vam nebo treba več dolgo, da se prej Osvobodi Slovenija teh krivičnih nepridipravov.

Bog vas blagoslovi vse vas in Slovenijo.

Vesele božične praznike, v Novem letu 2015 pa mnogo zdravja, sreče in uspeha.

Iskrene pozdrave vam in družini Janeza Janše

Fani in Karl-Jože Krajnc iz CH