Članek
dr. Anton Jeglič, govor 9. 6. 2016
Objavljeno Jun 10, 2016

KAKO RAZUMETI DANAŠNJE STANJE V SLOVENIJI.

Na prvi pogled je v vsej Slo zgodovini današnji dan še bolj nerazumljiv kot vsa dogajanja doslej. Pred, med in po drugi svetovni vojni do osamosvojitve vključno z osamosvojitvijo in obdobjem tranzicije, ki še traja z neprekinjeno oblastjo komunistične levice, ki obvladuje vse dele in sisteme družbe zdravstvo, šolstvo, infrastrukturo, gospodarstvo, medije in sodstvo. Ker ima partija svoje ljudi na pomembnih mestih, da iz ozadja lahko odloča o vsem, kar pomeni prihodnost Slovenije.

Partija je z revolucijo načrtno izvedla delitev Slovenije na naše in vaše, na partizane in domobrance ter na osvoboditelje in kolaborante. To ločevanje je partija zaostrila s pobijanjem nedolžnih Slovencev po vaseh in mestih z morijo predvojnih politikov in intelektualcev ter na začetku okupacije Slovenije z okrutnostjo in likvidacijami in zastraševanjem kmečkega prebivalstva. S tem nasiljem, ki so ga po nalogu partije izvrševali partizani po boljševiškem vzoru so načrtno izsilili protirevolucijo. Tako so nastale v obrambi za golo življenje najprej neoborožene vaške straže, potem domobranci, ki so morali prositi za orožje okupatorja, ki jih pred komunističnimi bandami ni zaščitil v skladu s Haaškimi vojnimi konvencijami. Karakteristika slovenske revolucije ki so jo skrivali pod OF je fanatični terorizem, nečloveška krutost, povezana z mučenjem in morjenjem. To je šlo tako daleč, da tega sprevrženega nečloveškega početja človeški um ne more razumeti in je zdaj predmet znanstvenih študij. Npr. Zlo stoletja A. Besancona, ki je ugotovila največjo krutost v totalitarnih režimih komunizma, nacizma in na 3. mestu avtoritarnega fašizma. Širše in globje so študije R. Girarda ki najde razlago v teoriji mimetične tekmovalnosti in posledičnega mimetično stopnjevanega enoumja. To pa prepričljivo kaže na krivdo izbranega grešnega kozla. Komunisti so se za "posel" učili v Rusiji že pred in med vojno, še posebej med Špansko državljansko vojno, kjer so se izoblikovali slovenski partijski voditelji, enako kot v ostalih državah Kraljevine Yu. Tito je bil šef štaba Kominterne za likvidacije v Španiji. Ostali člani štaba so bili Vittorio Vidali I, Ivan Krajačič, Ivan Srebrenjak HR, Vlajko Begovič B Srb. Tito je po podpisani izjavi Lea Matesa čistil ljudi, predvsem komuniste. Zato je postal generalni sekretar CKKPJ. Mates 1983: opravljal je umazane posle v Španiji. Titova izobrazba obsega štiri razrede osnovne šole in dve ponavljalki. Naučil pa se je nemško v avstrijski vojski in rusko v vojnem ujetništvu, odkoder je pobegnil.

Med okupacijo Jugoslavije je Tito je sodeloval z Ustaši, Albanci, Nemci in Italijani ter z njimi sklepal dogovore o sodelovanju na vojaškem in političnem področju. Obiskal in pogovarjal se je tudi s papežem. Tako kot so že pred okupacijo in med vojno v Sloveniji partizani sodelovali z Italijani in Nemci. V sodelovanju hrvaških partizanov z NDH in italijanskimi partizani so ti vedno imeli v ospredju nacionalni vidik, to je širitev teritorija preko Primorske in Trsta v slovensko etnično območje. Izjava Hebranda: NDH nam daje BiH, NOB nam daje Medžimurje, Istro in otoke. Med vojno so partizani pobili manj Nemcev kot Slovencev. S poboji v miru pa še več deset tisoč Slovencev, vseh skupaj med umikom civilistov in vojakov od Grčije do avstrijske Koroške je bilo 1450 000 ljudi, do Avstrije jih je prišlo 450 000. Desetletja se o teh pobojih zaradi smrtnega strahu in ovajanja ni govorilo. Sprevrženost komunistov ob koncu 2. sv. vojne se kaže v formuli partizan- domobranec je OF- kolaboracija je zmagovalec- izdajalec. Kolaboracija domobrancev je bila pasivna in regularna v skladu z mednarodnim vojnim pravom. Partizanska kolaboracija z okupatorjem je bila aktivna. Orožje, hrana, strelivo in ovajanje Slovencev nasprotnikov komunizma okupatorjem, je bila aktivna široka kolaboracija. Ob vsem kar se danes dogaja v Sloveniji imamo še migrantsko krizo v kateri je slovenska vlada popolnoma odpovedala ln ravnala skrajno neodgovorno- Schengen in s tem poglobila migrantsko krizo v Evropi. Z dušenjem vojske in policije, z jugooficirskim vodstvom slo vojske, agresorskimi generali in oficirji, je ogrozila varnost države Slovenije in njeno prihodnost. To je izdaja. Izjava Dalaj Lame: Evropa se ne sme islamizirati. Nemčija mora ohraniti svojo vero, kulturo in vrednote. Vse to kar imamo danes je posledica naše preteklosti. Ker je še vedno med nami živa, sprava ni mogoča. Ker komunisti še vedno ne dovolijo pokopa žrtev genocida, ki so ga zakrivili nad Slovenci.

Pogoj za spravo je priznanje krivde za storjene zločine in genocid. Poskrbeti moramo za mrtve, to je pokop, vrnitev imena in časti, vsem žrtvam komunističnega zločina, kar pomeni vrnitev med civilizirane narode. Sledi lustracija v sodstvu, medijih, gospodarstvu, finančništvu, v državnem zboru in drugih korumpiranih, okuženih področjih in je neizogibna. Današnje teme so tajne bančne luknje, ugrabljena dečka dedku in babici, kršenje človekovih pravic v sodstvu, ki je politično. Medijski in politični napadi na opozicijsko SDS, na Janeza Janšo, na osamosvojitelje - Janša, Tasič, Borštner, Krkovič. Kučan je bil sekretar KP zato tudi šef VOSa, Knoja, Udbe. Kot tak je postal prvi predsednik Slovenije in prenesel udbovsko komunistično oblast v tranzicijsko Slovenijo- izdaja Slovenije. Sledi Depala vas- državni udar, odstranitev Janše in začetek uničevanja vojske. Patrija 1 in 2, potvorjene volitve, vloga sodstva- Bavcon, obtožba Br G Krkoviča, radikalizacija komunistov v DZ- izpadi Brgleza, napadi na Janševo družino. Ovadba Kučana za veleizdajo, sprevračanje resnice o razorožitvi TO s strani dela veteranov in policije. Vračanje absolutnega terorja v današnji dan zahteva odgovor. Kako dolgo bomo še čakali da se temu naredi konec? Sprejem EU resolucije : Obsodba totalitarnih režimov komunizma, nacizma in fašizma. Izdelava načrta za osvoboditev Slovenije.

Priprava predlogov za sanacijo družbe. Zdaj!

Naj živi svobodna Slovenija!

#politika #Ajdovščina #ankaran #apače #beltinci #Benedikt #BistricaObSotli #Bled #Bloke #Bohinj #Borovnica #Bovec #Braslovče #Brda #Brezovica #Brežice #Cankova #Celje #CerkljeNaGorenjskem #cerknica #Cerkno #Cerkvenjak #Cirkulane #Črenšovci #ČrnaNaKoroškem #Črnomelj #Destrnik #divača #Dobje #Dobrepolje #Dobrna #DobrovaPolhovGradec #Dobrovnik #DolpriLjubljani #DolenjskeToplice #Domžale #Dornava #Dravograd #Duplek #GorenjaVasPoljane #Gorišnica #Gorje #GornjaRadgona #GornjiGrad #GornjiPetrovci #Grad #Grosuplje #Hajdina #Hodoš #Horjul #HočeSlivnica #Hrastnik #HrpeljeKozina #Idrija #Ig #IlirskaBistrica #IvančnaGorica #izola #jesenice #Jezersko #Juršinci #Kamnik #KanalObSoči #Kidričevo #Kobarid #Kobilje #Komen #komenda #Koper #KostanjevicaNaKrki #Kostel #Kozje #Kočevje #Kranj #KranjskaGora #Križevci #Krško #Kungota #Kuzma #Laško #lenart #lendava #Litija #Ljubno #Ljutomer #LogDragomer #Logatec #LovrencNaPohorju #LoškaDolina #LoškiPotok #Lukovica #Luče #Majšperk #Makole #Maribor #Markovci #Medvode #mengeš #Metlika #Mežica #MiklavžNaDravskemPolju #MirenKostanjevica #Mirna #MirnaPeč #Mislinja #MokronogTrebelno #MoravskeToplice #Moravče #Mozirje #MurskaSobota #Muta #Naklo #nazarje #NovaGorica #Novomesto #Odranci #Oplotnica #Ormož #Osilnica #Pesnica #piran #Pivka #podlehnik #Podvelka #Podčetrtek #Poljčane #polzela #Postojna #Prebold #Preddvor #prevalje #Ptuj #Puconci #Radenci #Radeče #RadljeObDravi #Radovljica #RavneNaKoroškem #Razkrižje #RačeFram #RenčeVogrsko #RečicaObSavinji #Ribnica #RibnicaNaPohorju #Rogatec #RogaškaSlatina #Rogašovci #Ruše #SelnicaObDravi #Semič #Sevnica #Sežana #SlovenjGradec #SlovenskaBistrica #slovenskekonjice #Sodražica #Solčava #SrediščeObDravi #Starše #Straža #SvetaAna #SvetaTrojicaVSlovenskihGoricah #SvetiAndražVSlovenskihGoricah #SvetiJurijObŠčavnici #SvetiJurijVSlovenskihGoricah #SvetiTomaž #Šalovci #ŠempeterVrtojba #šentilj #Šentjernej #šentjur #Šentrupert #Šenčur #Škocjan #ŠkofjaLoka #Škofljica #ŠmarjepriJelšah #ŠmarješkeToplice #ŠmartnoobPaki #ŠmartnoPriLitiji #Šoštanj #štore #Tabor #Tišina #Tolmin #Trbovlje #Trebnje #TrnovskaVas #Trzin #tržič #Turnišče #Velenje #VelikaPolana #VelikeLašče #Veržej #Videm #vipava #Vitanje #Vodice #vojnik #Vransko #Vrhnika #Vuzenica #ZagorjeObSavi #Zavrč #zreče #Žalec #Železniki #Žetale #Žiri #Žirovnica #Žužemberk